Specialistsjuksköterska steg 5 - Klinisk omvårdnadsledare - Akut smärta

Publicerad 12 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 12 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Akutmottagningen Danderyds sjukhus söker nu en specialistsjuksköterska för steg 5 tjänst enligt kompetensstegen med intresse för omvårdnad vid akut smärta.

Ansvarsområdet innebär att stärka och utveckla omvårdnaden för denna patientkategori genom kvalitetssäkring av rutiner och samt för att verka för ett evidensbaserat arbetssätt.
Om tjänsten

I rollen som Klinisk Omvårdnadsledare arbetar du självständigt med att driva utvecklingen av omvårdnaden vid akut smärta. Du arbetar i nära samverkan med vårdenhetschefer, biträdande vårdenhetschefer, utbildningsledare samt med andra funktioner som är relevanta för uppdraget, både internt och externt.

Att vara Klinisk Omvårdnadsledare innebär att du har reell och formell kompetens enligt steg 5 i Region Stockholms kompetensstege.

20% av din arbetstid är administrativ utvecklingstid och övrig tid är klinisk tjänstgöring. Under storhelger, lov och sommarperioden utgår den administrativa utvecklingstiden och den kliniska tjänstgöringen uppgår till 100%.
Vårt anställningserbjudande

Som Klinisk Omvårdnadsledare erbjuds du:

En möjlighet att utveckla omvårdnaden vid akut smärta på akutmottagningen
Individuellt anpassad introduktion.
Då tjänsten är ny har du en spännande möjlighet att utveckla rollen.
Vi satsar mycket på kompetensutveckling
Generöst friskvårdbidrag samt tillgång till träningslokal/gym på sjukhusområdet
Kvalifikationer 

Leg sjuksköterska med specialistutbildning inom akutsjukvård, anestesi, intensivvård eller prehospital vård motsvarande 60p samt magisterexamen
Handledarutbildning 7.5p
Klinisk erfarenhet inom akutsjukvård minst 5 år.
Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbeten

 

Personliga egenskaper

Som person är du målinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är en relationsbyggare och kommunicerar på ett tydligt, pedagogiskt sätt samt anpassar budskapet efter mottagaren. Du har en god förmåga i att se helheten och en förståelse för vad som är bäst för verksamheten och hur aspekter såsom kostnader och intäkter påverkar de beslut som fattas.
Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.Om Danderyds SjukhusDanderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.

Vi vill vara en arbetsplats att längta till.https://www.ds.se/Om verksamhetenDanderyds sjukhus har en av landets största akutmottagningar och vi är drygt 200 medarbetare. Akutmottagningen för vuxna bedriver dygnet-runt-mottagning för allvarligt skadade och akut sjuka, främst från norra Stockholm. Vi tar emot cirka 95 000 patienter per år fördelat på Internmedicin, Neurologi, Hjärtmedicin, Allmän kirurgi inklusive Urologi och Ortopedi. Vår akutvårdsbyggnad (2019) ger oss goda förutsättningar att utveckla det akuta omhändertagandet av våra patienter.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

H2R02fFHwaBjCdYqcaOz