region sörmland logo

Specialistsjuksköterska till intensivvårdsavdelningen

Publicerad 15 februari 2024
📍
Sörmland, Eskilstuna
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Anestesikliniken Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Om oss
Anestesikliniken Mälarsjukhuset Eskilstuna (MSE)/Kullbergska sjukhuset Katrineholm (KSK) är en stor klinik med ca 300 medarbetare och innefattar operation, uppvakning, intensivvård och steril verksamhet.
På intensivvårdsavdelningen (IVA) vårdas och övervakas patienter med svikt eller hotande svikt i vitala funktioner där monitorering och handhavande av medicinteknisk utrustning samt övervakning av vitala parametrar är en stor del av det dagliga arbetet.

Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av IVA där vi vårdar och övervakar patienter före och efter operation.
Vår verksamhet är i ständig utveckling med syfte att förbättra mötet med patienten samt tillgodose personcentrerad och säker vård
Vi går en spännande framtid till mötes då vi 2026 flyttar till en helt nybyggda avdelningar i det nya akuthuset. Vi har haft stort inflytande för att lokalerna ska passa vår verksamhet nu och i framtiden.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du i ett tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, undersköterskor och fysioterapeuter. Som intensivvårdssjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienter med skiftande diagnoser i alla åldrar. Vården bedrivs i en högteknologisk miljö och alltid med patienten i fokus.

Arbetet är varierande med krav på flexibilitet och initiativförmåga samtidigt som det ger dig stor möjlighet till att utvecklas professionellt.
Dina specifika kunskaper och erfarenheter är väsentliga för vårdens kvalitet och utveckling.
Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete och det finns goda möjligheter att fördjupa dig inom olika ansvarsområden.
I tjänsten ingår att rotera mot UVA och arbeta med pre- och postoperativ vård av patienter som genomgått kirurgi av olika slag.

Din kompetens
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöring dag-, kväll-, helg- och natt. Individuell schemaplanering tillämpas.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Karin Junker, 016-10 39 47.
Biträdande vårdenhetschef Marie Sundfelt, 016-10 39 56.
Biträdande vårdenhetschef Elin Schild Norås, 016-10 49 45.
Fackligt ombud vårdförbundet och övriga söks via kontaktcenter, 016-10 30 00.


Kom och jobba hos oss på intensivvårdsavdelningen


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-03-07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

YCAUEtED7aR0K0hCdZC1