Specialistsjuksköterska

Publicerad 19 december 2023
📍
Jönköping, Eksjö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Psykiatriska kliniken avdelning B, Höglandssjukhuset i Eksjö

Nu är det dags för nya utmaningar, välkommen med din ansökan! #sverigesviktigastejobb

Rollen som specialistsjuksköterska
Vi erbjuder ett trivsamt och utvecklande arbete där du kommer vara aktiv i förbättringsarbeten kopplade till vår enhet och den personcentrerade vården. Som exempel så är vi just nu är igång med att bl.a. implementera Safewards, Vård och insatsprogram som en del i att skapa en tryggare vård och arbetsmiljö, ett arbete som du kommer att vara en del av.

I din roll kommer du också att bevaka och bistå vid implementering av kunskapsstyrning i Slutenvård. Andra arbetsuppgifter som du förväntas ta ett utökat ansvar för och i syfte att bibehålla kontinuitet är:

Cosmic
Beställning och svar (BoS)
Link
Checkware
Självvald inläggning (SI)

Vi arbetar med mentorskap varpå du som sjuksköterska kommer att vara ett kunskapsmässigt stöd för exempelvis nyutexaminerade, eller för de som nyligen har bytt avdelning eller kommer tillbaka från vårdyrket efter ett uppehåll. Det kan handla om att ge råd, hjälpa till med prioritering eller lära ut saker som andra är osäkra på etc.

Som specialistsjuksköterska ingår du i ordinarie grundbemanning för sjuksköterskor varpå du leder genomförandet av omvårdnadsprocessens alla steg i samverkan med patient och närstående. Du samordnar genomförandet av vårdplaner samt behandlingen av avdelningens patienter i samverkan med läkare och övriga i avdelningens team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider dag/kväll samt två av fem helger. Tillträde efter överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Hos oss satsar vi rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 24 vårdplatser fördelat på två vårdavdelningar. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/ Sävsjö. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vår vision är ”Vi bryr oss för ett bra liv”.

Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård och med arbetserfarenhet inom psykiatrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förbättringsarbeten.

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som tar initiativ, har mod att agera efter din egen övertygelse och får saker att hända. Du har lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Då arbetsdagarna hos oss ser olika ut är det viktigt att du har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. I ditt arbete kommer du ha kontakt med många olika människor varpå det är viktigt att du är bra på att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt att du har en positiv inställning till ditt arbete och en vilja att bidra till såväl din egen som vår kliniks utveckling.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling med goda utbildningsförutsättningar i spännande sammanhang. Som ett exempel pågår i nuläget kompetensutveckling genom våra kliniska programområden.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef för avdelning B, Michaela Helgasdotter Sjöberg, 010-243 56 72 eller Camilla Ringborg-Johansson, vårdenhetschef avdelning A, 010-243 56 56.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag 2024-01-31. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

v2MPBBL4SyNkeHUwhXBX