ST-läkare i allmänmedicin

Publicerad 21 mars 2024
📍
Jönköping, Jönköping
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 80% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i södra Sverige med närmare 1300 medarbetare och vi fortsätter att växa och utvecklas.

Våra fem vårdcentraler i region Jönköping och Västra Götaland samarbetar med varandra, och har bl. a gemensamma nätverk för medicinska rådgivare och kvalitetsombud.

Lokstallarnas vårdcentral har idag drygt 8600 listade patienter och ca 35 medarbetare.

Vi befinner oss just nu i ett spännande skede, där vi har utökat våra lokaler med ytterligare en våning och öppnat en filial. 

Våra medarbetare har tillsammans en bred kompetens, brinner för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter! Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet, med bra tillgänglighet, service och ett riktigt gott bemötande. Ett kvitto på att vi är på rätt väg får vi i Nationella Patientenkäten. Vi tror också att våra patienter märker när vi trivs på jobbet och att vi är rädda om varandra. 

Nu söker vi ST-läkare i allmänmedicin till vårt team! 

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare hos oss på Lokstallarna kommer du arbeta brett inom det allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Vi följer regionens upplägg för ST i allmänmedicin.

Du kommer att ingå i en stabil läkargrupp med två andra ST-läkare, sju specialister i allmänmedicin samt AT-läkare. Vi tar också emot studenter, bl.a. från läkarprogrammet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare, gärna med erfarenhet från primärvård. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och får gärna ha intresse och erfarenhet av förbättringsarbete. Du har ett tydligt engagemang, en god samarbetsförmåga och sätter ett stort värde i det goda bemötandet. Det är viktigt att du delar vår övertygelse om allas lika värde. Hos oss får du arbeta i en miljö där dina kunskaper och intressen tas tillvara. I ett nära samarbete med dina kollegor är du med och utvecklar verksamheten till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi valt rekryteringskanaler, så kontakt från bemannings- eller rekryteringsföretag undanbedes.

ezpjvVQWA939GhvdhT1U