ST-läkare / Leg läkare

Publicerad 20 mars 2024
📍
Västra Götaland, Falköping
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i södra Sverige med över 1100 medarbetare och vi fortsätter att växa och utvecklas.

Centralhälsans vårdcentral har idag cirka 8400 listade patienter. På vårdcentralen arbetar 5 specialister, 5 ST-läkare och 1 AT-läkare samt 1 BT-läkare. Vi har en kompetent personal med professionellt bemötande som trivs på sin arbetsplats. Vi lägger stor vikt på att ha en god arbetsmiljö både avseende arbetsbelastning, utbildning och teamarbete. 

Vi har precis flyttat till nya fräscha lokaler centralt i Falköping. Detta innebär även samlokalisering med Bräcke Rehabmottagning. Då flera av våra ST-läkare under 2024 har planerade sidotjänstgöringar söker vi efter en ST-läkare alternativt en legitimerad läkare.

Arbetsuppgifter
Som ST-läkare i allmänmedicin hos oss träffar du patienter i alla åldrar. Alla patienter som är listade har en fast läkarkontakt. Tillsammans med din handledare och en sjuksköterska ingår du i ett team som tar hand om patienterna. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Målet är att vi kan erbjuda en god kontinuitet och därmed trygghet för alla patienter även när du randar dig. Vi är stolt över att ha en verksamhet med korta beslutsvägar och nytänkande.

Det är ett omväxlande arbete; allt från att arbeta på vår lättakut, till utredningar, planerade kontroller av kroniska sjukdomar samt hembesök. Du har en personlig handledare och möjligheter att rådfråga specialist i ditt dagliga arbete. Du lägger upp en individuell studieplan tillsammans med din handledare och studierektorn efter dina önskemål och för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST. Tid avsätts varje vecka för utbildning och självstudier.

Kvalifikationer
Du har svensk läkarlegitimation, samt svenska språkkunskaper motsvarande dokumenterad nivå C1, då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att arbeta med förbättringar i både det lilla och det stora. Självklart har du god samarbetsförmåga och vänligt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Hos oss får du arbeta i en miljö där kunskaper och engagemang tas tillvara. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. 

Villkor
Vi ser gärna att du arbetar heltid men omfattningen kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen har vi valt annonseringskanaler och undanbeder oss därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. 

qZcoe0zUbDPgVEgoKGfi