ST-läkare till Kry vårdcentral Osby/Lönsboda

Publicerad 1 mars 2024
📍
Skåne, Osby
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om vårdcentralen

På Kry vårdcentral Osby med tillhörande vårdmottagning, Kry vårdcentral Lönsboda finns BVC, sköterskemottagning, laboratorie, diabetes och astma/KOL-team. I maj kommer vårdcentralen även att öppna en barnmorskemottagning. Hos oss arbetar bland annat specialister i allmänmedicin, kardiologer, distriktssköterskor, fysioterapeuter, hjärtsjuksköterska, medicinska sekreterare och kurator. I dagsläget har vi strax över 7 000 listade patienter som hanteras av ca 25 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi sätter våra patienter i första hand, med god tillgänglighet, både med möjlighet för fysiska besök och digitalt via videomöte eller app. Vi utvecklar våra processer löpande för att förbättra flödet för våra patienter. Vill du arbeta i bästa teamet inom primärvård? Vi har en mycket god arbetsmiljö på vårdcentralen med väldigt nöjda medarbetare som ger god vård och får nöjda patienter tillbaka.

Om Kry

Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare i allmänmedicin hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete på vår mottagning med olika besvär, utredningar, planerade kontroller av kroniska sjukdomar och mycket annat. Du har en personlig handledare och möjligheter att rådfråga specialister i ditt dagliga arbete. Du och din handledare lägger tillsammans, med en studierektor upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för en specialisttjänstgöring. Vi lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.

Kvalifikationer & egenskaper

 • Du har svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
 • Dina språkkunskaper inom svenska motsvarar en dokumenterad C1 nivå då det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
 • Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
 • Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
 • Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
 • Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.
 • Erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande.
 • Goda kunskaper i journalsystemet PMO är meriterande.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig och motiverande arbetsplats där vi arbetar tillsammans.

Vi erbjuder dig

 • En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
 • Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
 • En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
 • Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
 • Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
 • Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.
 • En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).

Arbetstider: Vardagar kl 8-17.

Plats: Osby/Lönsboda.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

5zIcCVxOjjAuKF3tuEPA