ST läkare till Kry vårdcentral Spiran

Publicerad 29 februari 2024
📍
Östergötland, Norrköping
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om vårdcentralen

Kry söker en ST-läkare till vår vårdcentral Spiran. Krys vårdcentral Spiran är Norrköpings näst största vårdcentral, med 13 700 listade patienter och är belägen i centrala Norrköping. Vårdcentralen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 50 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar.

Om Kry & rollen som ST-läkare

Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.

I rollen som ST-läkare på Kry har du omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården. Exempel på arbetsuppgifter är läkarmottagning, placering på BVC och hemsjukvård. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att, tillsammans med övriga medarbetare, utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbete.

Kvalifikationer & egenskaper

  • Du har en svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
  • Du har 1 års erfarenhet av arbete på en svensk vårdcentral.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
  • Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
  • Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
  • Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
  • Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%

Plats: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån)

Arbetstider: Norrköping.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail amanda.ekendhal@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

NGXINBB8gXWwru9cpiC2