ST-läkare till Vårdcentralen Skoghall

Publicerad 19 mars 2024
📍
Värmland, Hammarö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara en del av en arbetsplats där utveckling, patientsäkerhet och god arbetsmiljö är i fokus? Välkommen till Vårdcentralen i Skoghall! 

Din arbetsplats
Vår vårdcentral ligger i centrala Skoghall på Hammarö.

Hammarö är en vacker skärgårdskommun med framåtanda. Kommunen är en tillväxtkommun, dit många väljer att flytta och många barn föds i kommunen. Detta leder till en ständig utveckling av kommunens service och satsningar på attraktiva boenden. Från vårdcentralen är det endast några minuters promenad till sjön Vänern och dess fina vyer.

Vårdcentralen har snart 17000 listade patienter och vi är Värmlands tredje största vårdcentral. Hos oss arbetar drygt 50 medarbetare. Vi är en akademisk vårdcentral som främjar forskningsarbete. Idag har vi två läkare som arbetar både kliniskt och med forskning. Detta innebär att vi samtidigt som vi utvecklar vården tar tillvara på forskning som görs och skapar bättre förutsättningar för att höja vårdkvalitén. I vårt uppdrag som akademisk vårdcentral tar vi även emot studenter inom flera olika yrkesområden.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett bra arbetsklimat där vi samarbetar mycket med varandra. Vi har ett nära ledarskap där du får stöd och coaching när du behöver. På vår arbetsplats har vi även en fysioterapimottagning där tillgång till ett gym finns. Som anställd har du möjlighet att träna när gymmet inte används av våra patienter. Du har tillgång till en friskvårdstimme en gång per vecka och en av våra kuratorer erbjuder även yoga för personal.

Dina arbetsuppgifter
Utveckling, patientsäkerhet och god arbetsmiljö ska ligga i fokus när vi vågar testa nya idéer och förslag. Vi erbjuder ett starkt kollegialt stöd där vi arbetar teambaserat med andra yrkesgrupper. Varje yrkesgrupp har möten tillsammans varje vecka för att diskutera utbildningar, patientärenden, FQ (Forskning och kvalité) med mycket mera. Två gånger per år har vi planeringsdagar där vi fokuserar på ämnen som är viktiga för personalen. Under vår senaste SPUR granskning fick vi mycket goda resultat utifrån enhetens lämplighet för utbildning av läkare under specialisttjänstgöring. Vi har ett nära samarbete med studierektorn för ST-läkare för att du ska få en så bra utveckling som möjligt.

Som ST-läkare hos oss erbjuder vi ett varierande arbete med utredningar och behandling av patienter i alla åldrar. Ser vi att du har ett stort intresse för ett område försöker vi anpassa ditt uppdrag utifrån önskemål. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta patientbesök. Du får individuell handledning en gång per vecka och har stöd ifrån kollegor övrig tid. Du har även studietid en halvdag per vecka.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig med läkarlegitimation och det är meriterande om du har genomfört AT tjänstgöring på vårdcentral.

Du är en trygg person med gott omdöme. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är duktig på att självständigt planera, organisera och strukturera upp ditt arbete. 

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

gLrsjE9bXie6QYFB4mQz