ST-tjänst inom allmänmedicin

Publicerad 21 mars 2024
📍
Stockholm, Södertälje
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Välkommen till oss på Kringlans Vårdcentrum!

Vi söker dig som är legitimerad läkare som önskar ST-tjänst inom allmänmedicin. Du kommer att arbeta i team med vårdcentralens övriga personal vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du har erfarenhet från den svenska sjukvården, till exempel tidigare vikariat eller AT-tjänst i Sverige.

Kringlans vårdcentrum ligger i Södertälje centrum, 5 min gångavstånd från buss och pendeltågstation. Vi är en vårdcentral med 35 anställda och cirka 11 300 listade patienter. Vårt uppdrag är att bedriva husläkarmottagning med basal hemsjukvård, distriktssköterskemottagning, koordineringsinsatser, Psykosocial mottagning med insatser för psykisk hälsa samt första linjens psykiatri med det utökade tilläggsuppdrag för barn och unga 6-17år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vår mottagning har ett stort fokus på kvalité, tillgänglighet och utveckling. Vi är välbemannade och samarbetar i team mellan professioner för att ge patienten bästa möjliga vård. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats med hög kompetens, fin sammanhållning med ett professionellt förhållningssätt.

Utmärkande för oss är vår höga servicenivå, höga tillgänglighet och familjära atmosfär.

Kvalifikationer – Legitimerad Läkare

Anställningsform Heltidstjänst.

Personliga egenskaper Vi vill att du delar vår ambition och har ett stort fokus på kvalité, tillgänglighet och utveckling Vi värdesätter samarbetsförmåga, engagemang och lust att delta i att utveckla verksamheten.

Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef Helen Andersson,

tel. 08 550 20350

Varmt välkommen med din ansökan!

czkavqRcnStL1M0FtTBX