Sveapsykologerna söker leg. psykologer och leg. psykoterapeuter i Malmö

Publicerad 8 december 2023
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 26 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Sveapsykologerna söker duktiga leg. psykologer och leg. psykoterapeuter som brinner för psykologisk behandling och psykoterapi i Malmö.

Eftersom vi söker underkonsulter med egen firma och egen mottagning så innebär det att arbetsplatsen blir er egna mottagning.

Underkonsulten är patientens vårdgivare och behöver därför vara registrerad vårdgivare hos IVO. Verksamheten ska ha F-skattsedel.

Terapeuten bör kunna erbjuda tider kl. 17 och senare och/eller helger. Terapeuten behöver även ha en mottagning i centrala Malmö.

Det är viktigt att du har erfarenhet från arbete med psykologisk behandling/psykoterapi. Det är även viktigt att du bra på att bygga en god allians.

Sveapsykologerna får in klienter från ett flertal företag, försäkringsbolag samt privata klienter. Vi söker samtliga inriktningar såsom KBT, ACT, PDT, MCT, DBT, schematerapi, existentiell inriktning, parterapi et. c. Vi arbetar både med vuxna och barn. Vi arbetar på svenska, engelska samt andra språk. Vi arbetar både på mottagning men även via video- och telefon.

Vi arbetar med ångest, depression, stress, kriser, relationsproblem, låg självkänsla, tvångssyndrom, PTSD, missbruk, ätstörningar, relationsproblem, parterapi, familjeterapi med mera.

Vi tar emot klienter dagtid, kvällstid och helger.

Ange följande i din ansökan:

Om du kan ta emot klienter från och med kl. 17 och/eller helger.

Om du även jobbar med parterapi/familjeterapi.

Om du har en mottagning i centrala Malmö samt vart den är belägen.

Vilken/vilka inriktningar du jobbar utifrån.

Om du tar emot barn/vuxna.

Vilka problemområden/diagnoser du jobbar med.

Vilka språk du behärskar.

1oFHCCHj8VmzQQRmQo8M