Tandhygienist till Gnosjö Tandvård

Publicerad 14 mars 2024
📍
Jönköping, Gnosjö
🗓
Sista dag att söka: 15 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Precis i centrum hittar du Gnosjö Tandvård. Gnosjös privattandvård som haft en viktig del i Gnosjö kommuns ansvar för tandhälsan i området i mer än 25 år. En personlig tandvårdsklinik i fräscha lokaler med toppmodern utrustning.

På Gnosjö Tandvård har vi som mål att ge tandvård med hög kvalité. Det innebär att patienter får en trygg och bekväm tandvård med ett personligt bemötande på egna villkor. Här finns allt våra patienter behöver – våra patienter behöver ytterst sällan remitteras då vi utför alla behandlingar. Naturligtvis har vi även nära samarbete med specialisttandvården för de fall förutsättningarna inte medger behandling på kliniken.

Som Gnosjös enda privata tandvårdsklinik delar vi det stora ansvaret med folktandvården för god munhälsa i vårt närområde. Det är viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på vår klinik och samtidigt trygghet för våra patienter.

Här arbetar idag 4 medarbetare och vill du bli en del i vårt team är du välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Som tandhygienist är din huvudansvars områden med patienten i fokus, karies och parodontit diagnostik samt kausalbehandlingar. Dock utgör samarbete på vår klinik en mycket viktig del i dagliga arbetet och du kan därför behöva hjälpa till i receptionen och/eller assistera tandläkarna. Tillsammans med dina övriga medarbetare ansvarar du även för den service och omhändertagande som vårt klientel behöver.

Du är legitimerad tandhygienist med gärna ett par års erfarenhet inom yrket. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i journalsystemet Alma. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i vår rekrytering. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt.

Vi vet att stor trygghet utgörs av god inkomst för våra medarbetare. Här har vi därför skapat goda förutsättningar för god inkomst för rätt person.

Tjänstens omfattning: Heltid/deltid och tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Intresserad? Maila då in din ansökan samt CV till: tandkliniken@hotmail.com

lUpYKqd3hyIqvakvUcux