Tandhygienist till Hagfors och Ekshärad

Publicerad 21 mars 2024
📍
Värmland, Hagfors
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Din arbetsplats
Vi är en klinik som har verksamhet på två orter, Hagfors och Ekshärad.

Båda verksamheterna är moderna och välutrustade med lustgasutrustning, panoramaröntgenmaskin och utrustning för digitala avtryck. Totalt är vi 18 medarbetare, varav 4 tandläkare och 3 hygienister, och kliniken kännetecknas av bra arbetsmiljö och goda möjligheter till personlig utveckling. Här finns förutsättningar att arbeta såväl traditionellt som arbetsfördelat.

I Hagfors kommun bor idag cirka 12 800 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. Här finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för bland annat fotboll, friidrott och skidåkning. Vi har ett rikt föreningsliv och naturen är alltid nära. Läs mer om Hagfors och Ekshärad på: https://www.hagfors.se/ ochhttps://visitvarmland.com/hagfors/

Dina arbetsuppgifter 
Som tandhygienist behandlar du egna patienter inom barn och vuxentandvård. Arbetet består av förekommande arbetsuppgifter inom tandhygienistens yrkesprofession såsom undersökningar, sjukdomsbehandlande åtgärder och förebyggande tandvård. Du kommer arbeta med arbetsfördelade undersökningar tillsammans med tandläkare och vid intresse finns även möjlighet till utveckling och utökade arbetsuppgifter såsom att genomföra arbetsfördelade fyllningar.
Vi samarbetar också med kommunens skolor och äldrevård genom att till exempel erbjuda utbildningsinsatser.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Erfarenhet är meriterande men inget krav. Som nyutbildad erbjuds du bra stöd av mer erfarna kollegor.

Vi ser att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och samarbetar bra tillsammans med andra. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har en god helhetssyn. 

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

P17YWiGp9JZujSnRriH1