Tandläkare

Publicerad 11 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 24 juli 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om jobbet

Vi på Maxo Dental AB expanderar vår mottagning och söker en legitimerad tandläkare som vill bli en del av vårt kompetenta team, tillsammans skapar vi en klinik och arbetsmiljö där vi trivs och kan vara stolta över.

Kliniken är ny och fräsch, utrustad med ny och modern utrustning. Vi erbjuder implantat, tandreglering, estetisk tandvård och protetik behandlingar. I vår klinik erbjuder vi även estetiska behandlingar så som fillers, botox, laser etc.

Just nu är vi 3 stycken tandläkare, 2 tandhygienister och 2 sköterskor. vi söker nu en fjärde tandläkare som vill bli en i teamet och bidra med kliniken till bättre tandvård.

Som tandläkare hos oss på Maxo Dental AB kommer du att genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat med nya tankar och idéer. Vi söker även dig som tillsammans med oss vill bidra till att erbjuda våra patienter det bästa tandvårdsbehandling. Vi vill bidra till professionella tandvårds fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande.

Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård.

Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.

Vi erbjuder

Hel-/deltidsanställning.

Provanställning på heltid med möjlighet till heltids tillsvidareanställning efter provanställningens period.

#jobbjustnu

Sqrs7NWkCk9sLMIHdiCy