Tandläkare med erfarenhet inom implantatkirurgi

Publicerad 6 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?


AuraDent söker nu efter ytterligare en tandläkare med god erfarenhet eller nisch inom implantatkirurgi, att utöka vårt härliga team med. Bli en del av oss och häng med på en rolig och utvecklande resa!


Kort om oss:

AuraDent slog upp sina dörrar sensommaren 2023 och har på denna korta period vuxit och skapat sig en fantastisk brand image! Det är viktigt att du delar vårt mission, “Leende för alla” och alltid strävar efter att erbjuda våra patienter den behandling de har rätt till med ett professionellt bemötande, till ett förmånligt och överkomligt pris. Vår vision är att inom kort expandera inom Sverige för att kunna erbjuda även fler exceptionell och professionell tandvård, samt kunna skapa stora karriärmöjligheter för våra medarbetare som varit en del av resan från start.


I takt med att kliniken växer och patientklientelet ökar söker vi nu dig med erfarenhet inom implantat och fixturoperationer. Hos oss blir du en del av ett passionerat team på fler än 10 medarbetare, däribland tre tandläkare, tre tandsköterskor samt en specialist inom käkkirurgi på deltid. Vår fina och nyrenoverade klinik består av fem ljusa och välutrustade behandlingsrum, en avslappnande lounge för våra patienter, samt ett rum med panoramaröntgen. Vi ligger ett stenkast ifrån Korsvägen och är perfekt för dig som vill jobba centralt men samtidigt i ett lugnt område med god kommunikation med kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter. Hos oss utförs all typ av tandvård (i dagsläget dock inte barn- och ungdomstandvård).


Vem söker vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa vad gäller personlig utveckling, företagsutveckling och expansion. Hos oss är kompetensutveckling en viktig del av vår verksamhet för alla team-medlemmar. Vi ser därför att du är bekväm med att arbeta delegerat med kollegor och involverar dem i det dagliga patientmötet. Även din kompetensutveckling står högt på vår lista och det finns möjlighet för kurser och certifieringar löpande. För oss är det viktigt att alla medarbetare får ta plats, får gehör för tankar och idéer och känner sig inkluderade. Patienternas upplevelse är A & O för oss och vi strävar alltid efter att ge patienterna den där extra omvårdnaden som de saknar hos andra tandvårdsaktörer. Därför ser vi att du ska vara mycket serviceinriktad, ödmjuk och empatisk. Detta har blivit AuraDents interna kultur och som går i linje med vårat mission - Leende för alla. Läs gärna våra omdömen och se vad våra patienter tycker om besöket hos oss. Vi är en växande verksamhet i utvecklingsfas och det finns därför utrymme att påverka och vara delaktig i verksamhetens utveckling. Som tandläkare ser vi att du ska vara ansvarstagande, noggrann och trygg i din odontologiska roll samt brinna för mötet med nya människor.


Utöver ovan kompetens ser vi även att du:

· Har svensk tandläkarlegitimation

· Minst fem års erfarenhet

· Behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift

· Meriterande om du arbetat med estetisk tandvård tidigare


Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en heltidstjänst med enorma karriärutvecklingsmöjligheter. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Känns vi rätt för dig?

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan så hör vi av oss när vi gått igenom din ansökan! Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss genom hello@auradent.se


Hälsningar

Teamet på AuraDent

EVtMI6rNx6FGMk5KfANv