Tandläkare sökes till Dalarna

Publicerad 8 mars 2024
📍
Dalarna, Avesta
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en erfaren tandläkare med stort engagemang som vill driva en fin privat tandläkarpraktik i Avesta.

Nu finns möjlighet att bli verksamhetsansvarig delägare i Praktikertjänst och ta över en etablerad och välskött mottagning som har gott om patienter.

På den renoverade och moderna mottagningen jobbar idag en tandläkare och två tandsköterskor. Det finns två behandlingsrum och ytterligare ett rum som tidigare nyttjats som behandlingsrum. Här finns avlopp och rummet kan göras om till ett tredje behandlingsrum vid behov. Mottagningen är utrustad bl a med scanner, The Wand. Unitar är från oktober 2022.

 

Arbetsuppgifter

- Du leder och fördelar arbetet för personalen
- Du arbetar kliniskt som tandläkare
- Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
- Rekrytering vid behov
- Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
- Ansvar för arbetsmiljön
- Ansvara för kvalité -och utvecklingsarbete

När du går in som verksamhetsansvarig delägare i Praktikertjänst så kommer du förutom att jobba kliniskt med patienter även att vara verksamhetschef och ansvara för den totala driften av mottagningen. Bl a har du ekonomi- och budgetansvar och ansvarar för mottagningens ekonomiska resultat. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som ekonomi, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö.Kvalifikationer

- Legitimerad tandläkare
- 3-5 års arbetslivserfarenhet
- Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Du är en engagerad, flexibel och omtänksam person som brinner för möte med patienten. Du arbetar gärna med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du tycker om att jobba i team och att leda andra människor. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i mottagningens utveckling. Som person har du en god social kompetens, du är kommunikativ och lyhörd i möte med patienter och medarbetare.

 

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Cecilia Källebo på telefon 070-789 39 68 eller via mejl cecilia.kallebo@ptj.se

Vi önskar att din ansökan består av ett CV samt gärna ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig informationIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

P3McVhp9RPqlMCwN6uW7