Tandläkare sökes till vårat team.

Publicerad 1 mars 2024
📍
Dalarna, Mora
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 50% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om jobbet 

Till vår trevliga och moderna klinik söker vi en erfaren, engagerad och driven tandläkare som vill arbeta i en miljö präglad av arbetsglädje och goda möjligheter att påverka din professionella vidareutveckling.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande jobb med trevliga arbetskamrater. Idag jobbar 1 tandläkare och 2 tandsköterskor på kliniken. 

 

Mora Tandvård är en Praktikertjänst Mottagning som är en modern, privat mottagning som ligger i Mora, hjärtat av Dalarna. Vi strävar efter mycket hög kvalitet på tandvården och ser att Du som söker tjänsten vill arbeta mot dessa målsättningar tillsammans med oss. Om du letar efter en arbetsplats där du kan stanna länge och utvecklas tillsammans med kliniken, då hoppas vi på en första kontakt med dig.  

 

Vi kan diskutera anpassningar av arbetstid eller tjänstgöringsgrad för att tjänsten ska vara långsiktigt hållbar. Viktigast är att du är motiverad, serviceinriktad och redo att satsa fullt ut på rollen. 

 

Kvalifikationer, Legitimerad tandläkare. God datorvana. Du är en person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

 

Personliga egenskaper, ser vi dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling av din yrkesroll och kliniken. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt lösningar och möjligheter till förbättring. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter som i kliniken. 

Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. 

  

Om praktikertjänst Praktikertjänst är Sveriges äldsta privata vårdföretag som verkat sen 1960, det finns många karriärvägar där du kan vara anställd eller delägare. Oavsett har du en trygg anställning med förmåner och försäkringar. Praktikertjänst har 2023 hamnat på plats 2 i Universums årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Grigorios Soulios: grigorios.soulios@ptj.se 

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

5xQ9k7jlc8CWY1JpN7ef