Tandsköterska

Publicerad 19 januari 2024
📍
Skåne, Helsingborg
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Tandsköterska jobb

Just nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Helsingborg.

Du är välkommen till ett team som alltid sätta Patienten i fokus samt hålla en hög servicenivå. Kliniken är en stor och välbesökt.


Arbetsuppgifter:

Som tandsköterska hos oss arbetar du med att assistera någon av våra tandläkare.

Du utför undersökning- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling samt administrativt arbete såsom till exempel kostnadsförslag och remisshantering.

Även visst arbete i receptionen ska ingå så det är bra om du har erfarenhet som receptionist.

Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med andra kollegor när det behövs.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att skapa trygghet och delaktighet. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.


Kvalifikationer:

Du är utbildad tandsköterska med profylax och röntgenbehörighet samt har kunskaper i svenska C1 enligt Europarådets referensram. Du behöver även ha grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem.

Vi söker dig som har hög samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du har en förmåga att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad.

Vill du vara med och jobba för leenden?

Ser gärna både nyutexaminerade och erfarna som sökande.

Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt.

Månadslön.

Tillträde omgående.


Vi ser fram emot din ansökan med CV till

Raa.tandvard@gmail.com

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

3PfxLtYthBoMNQsXj4th