Tandsköterska till Folktandvården i Ludvika

Publicerad 25 mars 2024
📍
Dalarna, Ludvika
🗓
Sista dag att söka: 22 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.Nu ska vi utöka verksamheten och söker till vår fina och trevliga klinik i Ludvika med 2 tandsköterskor med engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig. Tillsammans på kliniken ansvarar vi för barn-, vuxen- och äldretandvård. Vi erbjuder ett härligt gäng med kollegor, omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. För oss är det mycket viktigt att samarbeta och trivas tillsammans. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare. Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Tjänsten innebär skiftgång med arbetstidsförkortning.

Kliniken ligger centralt i Ludvika med mycket goda kommunikations möjligheter, nära till bussar och resecentrum för tåg når du på 2 minuters promenad. Hela stadskärnan med dess utbud av affärer och restauranger samt fina sjön Väsman som man kan till exempel kan promenera, springa eller cykla längs.Tandsköterska till Folktandvården i Ludvika

Arbetsuppgifter


Nu söker vi till vår fina och trevliga klinik i Ludvika en assisterande tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se Rekryteringslots Dalarna - Ny karriär, nya möjligheter och nytt liv i Dalarna!


Övrig information
Kvalifikationer


Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska med barn/äldretandvård, arbeta med undersökningspass och datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.Ansökan


Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

vuvhMjfD6v1Qxs2kxGq4