Tandsköterska till Praktikertjänst Dental Sjöbo

Publicerad 25 mars 2024
📍
Skåne, Sjöbo
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Information om arbetsplatsen
Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dental Sjöbo.

Kliniken ligger centralt i Sjöbo och har fem behandlingsrum i nyrenoverade och välplanerade lokaler. Hos oss arbetar allmäntandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater och tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.  Vi är ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra och jobbar tajt med varierande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig:

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor. Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom Praktikertjänst Dental. Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst. En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap. Marknadens bästa journalsystem Frenda. 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av vuxna och barn. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter hjälper du också till med administrativa uppgifter, steril- och receptionsarbete. 

Kvalifikationer

- Tandsköterskeexamen
- God datorvana
- Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men det är inget krav.

Övrig information
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför tjänsten redan nu! 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

y1Q3ko1bUNCTmfVI8rZH