Tandsköterskor till Folktandvården Hammarstrand

Publicerad 18 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Ragunda
🗓
Sista dag att söka: 14 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
En av våra tandsköterskor går vidare till andra utmaningar så nu söker vi en ny driftig och ambitiös tandsköterska, med eller utan tidigare erfarenhet, till Folktandvården i Hammarstrand.

Kliniken ligger i samma byggnad som hälsocentralen och vi har fyra fullt utrustade behandlingsrum. Du erbjuds ett samarbete med glada och engagerade arbetskamrater, för närvarande två tandläkare och tre tandsköterskor.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patientarbete samt administrativa arbetsuppgifter och receptionsarbete.
I tjänsten som tandsköterska ingår det att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet.

KVALIFIKATIONER
• Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet inom yrket, men det är inget krav.
• Bra planerings- och organisationsförmåga.
• God samarbetsförmåga.
• Duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer.
• Positiv och utåtriktad.
• God datorvana med erfarenhet av Word.
• Erfarenhet av T4 är meriterande.
• B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Ring oss gärna så berättar vi mer.

QZK9XwS3spyKbts5gYum