Tillsvidaretjänst Logoped Jordbro

Publicerad 20 mars 2024
📍
Stockholm, Haninge
🗓
Sista dag att söka: 19 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vi söker en kollega till vår mottagning i Jordbro.

Verksamheten är allmänlogopedisk och vi söker dig som vill arbeta med barn och vuxna behandlingspatienter. Möjlighet att arbeta med utredningar finns också.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med önskad start under vårterminen 2024.

Röstkonsulten C.E AB har funnits i Stockholm sedan 1999. I dagsläget finns Röstkonsultens logopedmottagningar i Haninge, Jordbro, Nynäshamn, Nacka och Tyresö.

Jordbro är vår minsta mottagning och som anställd här hålls aktiv kontakt med logopeder på samtliga mottagningar genom till exempel utvecklingsarbete i diagnosgrupper, falldiskussioner i grupp och gemensamma fortbildningsinsatser under våra heldagskonferenser. Lokalt har vi 3 behandlingsrum samt arbetar nära vårdcentralens personal som vi även delar personalytor med.

Arbetet sker huvudsakligen inom ramarna för vårt primärvårdavtal med SLSO. Vi är auktoriserade för samtliga patientgrupper inom Vårdval Logopedi

Vi håller utöver mottagningsarbetet externa föreläsningar och kurser runt om i landet.

Journalföring i TakeCare.

Du får i samband med introduktionsperioden tilldelat en personlig mentor och även specifik diagnosintroduktion till dina patientgrupper anpassad efter tidigare erfarenhetsnivå.

Vi söker dig som har god kommunikativ och pedagogisk förmåga och som primärt vill arbeta med patientkontakter. Vi vill att logopedens fokus ska få vara patientmötet och den logopediska insatsen. Vi har således en administration som hanterar mycket av postgången och det bokningsrelaterade.

Du kommer att arbeta i en miljö där stort värde läggs vid att skapa och upprätthålla goda relationer med patienter, uppdragsgivare samt mellan kollegor.

Vi erbjuder ett genomarbetat förmånspaket, exempelvis maxbelopp för friskvårdsbidrag och 6% i tjänstepension.

Det är ett krav att du är legitimerad logoped.

Erfarenhet, flerspråkighet och B körkort är meriterande.

Tillträde efter överenskommelse

aBXAuNrNt9EkMX6HTixl