Tillsvidaretjänst Logoped Nynäshamn

Publicerad 13 mars 2024
📍
Stockholm, Nynäshamn
🗓
Sista dag att söka: 1 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vi söker en kollega till vår nyrenoverade mottagning på Nynäshamns sjukhus. Då verksamheten är allmänlogopedisk arbetar vi med flertalet diagnosområden inom vårdvallogopedi. Den största patientgruppen vi arbetar med på mottagningen är dock barnpatienter och utredningar.

Röstkonsulten C.E AB har funnits i Stockholm sedan 1999. I dagsläget finns Röstkonsultens logopedmottagningar i Haninge, Jordbro, Nynäshamn, Nacka och Tyresö.

Som anställd hos oss har du tät kontakt med dina kollegor både lokalt och från övriga verksamheten genom till exempel utvecklingsarbete i diagnosgrupper, falldiskussioner i grupp och gemensamma fortbildningsinsatser under våra heldagskonferenser. Kollegor med många års erfarenhet från logopedin och företaget blandas med nyare medarbetare från landets alla utbildningsorter vilket vi vill ta vara på. Vi samarbetar aktivt mellan mottagningarna för att dela vår samlade kompetens och kunskap och föra vården framåt.

Arbetet sker huvudsakligen inom ramarna för vårt primärvårdavtal med SLSO. Vi är auktoriserade för samtliga patientgrupper inom Vårdval Logopedi

Vi håller utöver mottagningsarbetet externa föreläsningar och kurser runt om i landet.

Journalföring i TakeCare.

Du får i samband med introduktionsperioden tilldelat en personlig mentor och även specifik diagnosintroduktion till dina patientgrupper.

Vi söker dig som har god kommunikativ och pedagogisk förmåga och som primärt vill arbeta med patientkontakter. Vi vill att logopedens fokus ska få vara patientmötet och den logopediska insatsen. Vi har således en administration som hanterar vårdplanering framåt, av- och ombokningar, inkommande telefonsamtal och annat verksamhetsrelaterat.

Du kommer att arbeta i en miljö där stort värde läggs vid att skapa och upprätthålla goda relationer med patienter, uppdragsgivare samt mellan kollegor.

Vi erbjuder ett genomarbetat förmånspaket, exempelvis maxbelopp för friskvårdsbidrag och 6% i tjänstepension.

Det är ett krav att du är legitimerad logoped.

Flerspråkighet och B körkort är meriterande.

Tillträde efter överenskommelse.

32EY6XrUxzS5TWNZol8v