Tim-och sommarvikarier sökes till Solgården!

Publicerad 31 januari 2024
📍
Uppsala, Östhammar
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?


Om Solgården:

Solgårdens HVB finner du i Hargshamn med bara ett stenkast ifrån havet och med natursköna omgivningar! Verksamheten är ett Hem för Vård och Boende för målgruppen vuxna med psykiska funktionsnedsättningar. Det förekommer även samsjuklighet i kombination med beroendeproblematik. Verksamheten har tillstånd för 23 platser och är personalbemannat dygnet runt.

På Solgården får klienten en individanpassad vård och omsorg av trygg och säker kvalitet av personal med god kompetens och gott bemötande. Vi arbetar efter ett salutogent förhållningssätt som utgår från att fokusera på det som fungerar och stärker individens tro till sin egen förmåga.

Din arbetsroll:

På Solgården blir du en del av ett härligt team som arbetar med att stödja, hjälpa, ge motivation och skapa trygghet för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar. Aktiviteter och omvårdnad planeras efter den enskilde individens behov och önskemål. Som ny personal får man en tydlig introduktion och god stöttning för att du ska känna dig trygg i din roll!

Om dig:

Som person är du flexibel, trygg och har god förmåga att samarbeta. Du har ett stort intresse för att arbeta med människor och drivs av ett positivt mindset!

Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med människor med liknande problematik. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort för personbil B är ett krav och dina kunskaper i svenska är goda i tal och skrift.

Vi har behov av både timvikarier och sommarvikarier, så välkommen att ansöka redan idag!

Ansök med ditt CV och personliga brev till vår verksamhetschef Jan Kjellin via epost: Jan.Kjellin@solgardenshvb.se

Vid övriga frågor om verksamheten, tjänsten eller ansökningen är du välkommen att ringa oss på telefonnummer: 076-134 74 20

Vi ser fram emot din ansökan!

IHVPPihLU1xwhdC7WtVr