Tim- och sommarvikarier till Vardaga hemtjänsts nattpatrull på Södermalm

Publicerad 27 februari 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 15 augusti 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi på Vardaga hemtjänst flera medarbetare till vår nattpatrull på Södermalm. Vi söker medarbetare med start omgående som kan jobba både extra nu under våren och som önskar ett schema i sommar. Det är ett stort plus om du är utbildad vårdbiträde eller undersköterska. Vi erbjuder ett stimulerande arbete och flera förmåner.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande arbete, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Hos oss får du
Möjlighet att stötta människor i sin vardag samtidigt som du växer och utvecklas som person.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Introduktion
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra kunder
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
KollektivavtalVi har även kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, tillsyn för trygghet och att besvara trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation. Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om Vardaga hemtjänst Nattpatrull
Vardagas nattpatrull Södermalm utgår från vårt kontor vid Södra Station. Vi är ett mångkulturellt gäng som tillsammans ansvarar för våra äldres hjälp under nattetid. Både planerade besök utförs men även larm som kommer från Trygghetsjouren. Nattpatrullen är också underleverantör åt flera andra hemtjänstföretag nattetid. Körkort är ett krav men även cykel kan förekomma. Det är viktigt att du är flexibel och ansvarstagande, känner du att du vill komma hit och bidra med energi både till kunder och till kollegor så är du välkommen att skicka en ansökan!


Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och som förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
- är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen, gärna natt. God datorvana, erfarenhet av dokumentation och lokalkännedom är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: omgående
Sista ansökningsdag: 14 april 2024
Har du frågor? Kontakta gärna: karin.jansson@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/pages/mot-vara-medarbetare-8d6f2d69-fe04-4006-8686-074284fd124a?utm_campaign=page_259202_cta_1988929&utm_content=https%3A%2F%2Fvardaga.teamtailor.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page).

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

pB71pxRJkSzCn7OH0UUe