Tim vik Undersköterskor Tomtebogården Mora

Publicerad 15 november 2023
📍
Dalarna, Mora
🗓
Sista dag att söka: 3 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker nu tim vikarier till vår verksamhet Tomtebogården i Mora

Tomtebogården är ett äldre- och demensboende med 40 lägenheter i området Tomtebo strax utanför centrala Mora.

Verksamheten har fyra boendeenheter med 10 lägenheter vardera, fördelat på två våningar. Varje boendeenhet har en gemensam matsal och gemensamhetsutrymmen för social samvaro. En av boendeenheterna, Renen, är anpassad för boende med demenssjukdom. Lägenheterna har egen toalett och pentry.

Tomtebogården ligger i området Tomtebo ungefär en kilometer utanför centrala Mora med närhet till både Siljan och Vasamonumentet.

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid: Timvik med tjänstgöring dag/kväll och helg. Deltid/heltid.

Sista ansökningsdatum 2023-12-30

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

TF Verksamhetschef, Eva Skytt
Mail: eva.skytt@forenedecare.se

sKRDIzBDvUibLu00hrp4