Timanställning till AdeoCare Sigtuna

Publicerad 14 mars 2024
📍
Stockholm, Sigtuna
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift att hjälpa våra äldre och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi dig som vill jobba dag, kväll eller extra i Sigtuna och Rosersberg och som vill ge våra kunder lite extra guldkant i vardagen. Känner du att det här är något du brinner för att hjälpa äldre, skicka iväg din ansökan redan idag.

Vi är ca. 120 medarbetare samt en enhetschef och tre biträdande enhetschefer. Vi utgår från vårt kontor i Tingvalla och Rosersberg.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna så ingår det uppgifter som till största del innebär omsorgsarbete, men även andra serviceinsatser både i och utanför kundens hem.

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom hemtjänsten.

B-körkort är ett krav.

Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Omfattning och arbetstid

Timanställning dag, kvällar samt helg

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vård filosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Bromma, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping.

Vi ser fram emot din ansökan!

dLWurnjO81IC6eUeyHSz