Timanställning tillsvidare på Bräcke Hemtjänst Alingsås

Publicerad 7 mars 2024
📍
Västra Götaland, Alingsås
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 50% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du intresserad av ett extrajobb där du kan anpassa ditt schema efter dina önskemål? Vill du vara med och bidra till en trygg och meningsfull omsorgsvård? Då är Bräcke Hemtjänst i Alingsås ett alternativ för dig.

På Bräcke Hemtjänst i Alingsås har vi en strävan att våra medarbetare ska trivas och må bra. Vi ger varandra en bra start på varje arbetspass genom att vi bemöter varandra positivt och tar gemensamt ansvar för att ha ordning på arbetskläder, telefoner, transportmedel och planering. Det som är oklart löser vi genom dialog och samarbete.

Nu öppnar vi dörrarna för fler kollegor som vill jobba extra ett par timmar i veckan. Vi söker i första hand undersköterskor men även engagerade vårdbiträden.

Arbetsuppgifter

Som hemtjänstpersonal åker du ut till brukarens hem. Med Bräcke Hemtjänst som utgångpunkt, transporterar du dig runt i Alingsås med cyklar och elcyklar som tillhandahålls av verksamheten. Arbetet i hemmet kan innebära personlig omvårdnad, hjälp vid måltid och hushållsgöromål som städ och tvätt. Du dokumenterar och rapporterar enligt gällande riktlinjer samt lagstiftning. I arbetet ingår också att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal. 

Vem vi söker

- Du har fyllt 18 år.
- Du har kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska.
- Du har en avklarad eller en pågående utbildning på omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.
- Du har viss tidigare erfarenhet av arbete inom vård och hemtjänst.
- Meriterande är om du har erfarenhet av medicindelegering och dokumentation.

Du som söker jobb hos oss behöver ha en positiv inställning till att arbeta i hemtjänsten. När du möter brukaren i hemmet behöver du vara lyhörd och flexibel inför de behov och önskemål som framförs. Då arbetet inom hemtjänsten sker både med hjälp av kollegor och självständigt är det viktigt att du trivs med båda delarna.

Villkor

Som timanställd på Bräcke Hemtjänst i Alingsås utvecklar du värdefulla erfarenheter i vård- och omsorg tillsammans med stöttande kollegor. Du arbetar du enligt ett arbetstidsschema och har därmed möjlighet att önska en tjänstgöringsgrad som passar dig. Vi kommer ge dig en god introduktion så att du kan känna dig trygg på ditt arbete.


Bräcke Hemtjänst är en del av Bräcke Diakoni (se filmen nedan). Alla medarbetare hos oss omfattas av kollektivavtal och får ta del av flera förmåner

- Semesterersättning
- Tjänstepension
- Föräldralön
- 2000 kr i Friskvårdsbidrag efter man varit anställd i 2 månader
- Rabatt på Mössebergs Kurort i Falköping

Välkommen att söka!

gNqDJiplBMoR3RsoRWUH