region kronoberg logo

Timavlönad undersköterska till Centrallasarettet Växjö

Publicerad 20 februari 2024
📍
Kronoberg, Växjö
🗓
Sista dag att söka: 7 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Centrallasarettet i Växjö bedriver specialistvård för alla åldrar och som timavlönad arbetar du på en eller flera avdelningar. Vi har timavlönade undersköterskor som arbetar på bland annat medicin-, kirurg-, ortoped-, barn-, infektions- och akutenheten.
I primärvården arbetar du på en eller flera vårdcentraler runt om i länet. I primärvården ingår även rehabiliteringskliniken som är en dygnet-runt-verksamhet.

Att arbeta som timavlönad undersköterska passar dig som är student eller som har en annan sysselsättning då du själv kan bestämma när du vill arbeta.

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad förväntas du delta i det dagliga arbetet. På centrallasarettet innebär det bland annat:
• omvårdnadsarbete
• patientkontroller
• provtagning (ven och kapillär)
• såromläggning
• förebyggande av vårdskador

Inom primärvården är arbetsuppgifterna bland annat:
• provtagning
• patientkontroller
• såromläggning
• assistera sjuksköterskor och läkare

Arbetet på vårdavdelningar är förlagt till vardagar och helger och innebär arbete dag-, kvälls- och nattetid.
På mottagningar samt inom primärvården är arbetet förlagt till vardagar, dagtid. Jourläkarcentralen är dessutom öppen kvällstid och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård. Vi tar även emot ansökningar från sjuksköterskestudenter som vill arbeta vid sidan av sina studier.
Du ska vara en strukturerad person som kan organisera och planera ditt arbete väl. Du har god samarbetsförmåga, hanterar stress på ett konstruktivt sätt och anpassar dig när situationen kräver det.

Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Då vi rekryterar utifrån verksamheternas behov så kommer du placeras i den verksamhet som är i behov av timavlönade undersköterskor.


ÖVRIGT
Bifoga betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

63hq4RCJzpBzF8ZoX2iB