Timvikarier, sjuksköterskor och distriktssköterskor

Publicerad 14 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Krokom
🗓
Sista dag att söka: 30 augusti 2024
Behovsanställning
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Ett jobb med plats för utveckling och gemenskap!

Vi behöver stärka upp teamet med timvikarier, sjuksköterskor och distriktssköterskor i Krokoms kommun inför sommaren och framåt. Det ger dig en chans att prova ett roligt utvecklande arbete i fantastiska miljöer med härliga kollegor. Du kommer att få arbeta både inom särskilt boende och i hemsjukvården.


Din roll som sjuksköterska eller distriktssköterska hos oss

Socialförvaltningen är en stor förvaltning både sett till antal medarbetare och till bredden på uppdrag. Vi är indelade i fem verksamhetsområden och finns i hela kommunen. Här ansvarar vi för att ge vård och omsorg, stöd och service samt hälsa och sjukvård till våra medborgare som har behov av det, i alla skeden av livet. Vi gör skillnad på riktigt!

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar våra sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och kommuninvånare med funktionsvariationer.

Som timanställd stärker du upp där behov finns i något av våra tre 3 områden, Krokom, Föllinge och Offerdal.

Du bedömer och utför medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA. Du utför de dagliga arbetsuppgifterna kopplat till det specifika området du är placerad på. Detta sker genom dina insatser direkt eller genom handledning, delegering och uppföljning. Vi arbetar utifrån ett teambaserat arbetssätt för att individen ska få trygg och god vård.

Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom samverkan och ett nära samarbete med andra professioner, kollegor och chefer.


Din kompetens

För att lyckas i uppdraget är du legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska, känner dig trygg i omvårdnadsprocessen och har en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden.

Har du erfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård eller äldreomsorg är det meriterande.

Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

För arbetet krävs att du har körkort för bil.


Övrig information

Timvikariat vid behov, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2024-08-30

Vi har löpande rekrytering, vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Hälsning från din blivande chef

Emma Backman heter jag och det är jag som är din blivande chef. För mig är skratt, trygghet och trivsel viktiga byggstenar för att mina medarbetare ska ha en bra arbetsvardag. Jag står för ett nära, flexibelt och pålitligt ledarskap. Jag vill att du som medarbetare ska känna att vi alla är ett team och tillsammans löser vi utmaningar och utvecklar verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

cyGGM0o78TdnvVe1dwP9