Timvikarier till Katthammarsviks Äldreboende

Publicerad 18 december 2023
📍
Gotland, Gotland
🗓
Sista dag att söka: 5 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi på Katthammarsviks Äldreboende timvikarier som kan arbeta extra hos oss!

Det här får du hos oss:
Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden.
En coachande och stöttande gruppchef som jobbar tillsammans med dig.
Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.

Som timanställd har du ingen fast tjänstgöringsgrad utan du blir erbjuden arbetstider utifrån planerade semestrar och utbildningar för ordinarie personal. Ibland behöver vi täcka sjukluckor och då ser vi gärna att du kan hoppa in med kort varsel. Självklart kan du även tacka nej till pass som du blir erbjuden om du inte har möjlighet att jobba då. Passen är förlagda till dagar/kvällar/helger.

Om Katthammarsviks Äldreboende

Katthammarsviks Äldreboende ligger i Katthammarsvik på östra Gotland ca 5 mil från Visby.
Vi har 30 platser uppdelat på 10 demensplatser och 20 somatiska platser. Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Det finns en gemensam innergård och flera gemensamma uteplatser och det är enkelt att komma ut från avdelningarna för att ta en promenad.
Varje boendes lägenhet är ca 30 kvadratmeter och utrustad med kylskåp och garderob. Badrummet är handikappanpassat med dusch. Trygghetslarm och rörelselarm finns. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar de boende med sina egna möbler och saker.
Boendet är lantligt beläget i Katthammarsvik och cirka 100 meter bort hittar du en livsmedelsaffär.

Som undersköterska/vårdbiträde är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Här är det familjärt och vi drivs av att hela tiden utveckla vår fina verksamhet och att ge våra boende guldkant på tillvaron” - Annie, undersköterska Katthammarsviks Äldreboende.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska men det är inget krav! God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande!
Har du frågor? Kontakta gärna: Sofie Lindström på sofie.lindstrom@vardaga.se. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.


På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

kgELDK1kSqrfGgi6efk7