Tre Stiftelser söker undersköterska/vårdbiträde i sommar med erfarenhet ...

Publicerad 25 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du ha ett händelserikt sommarjobb där du gör skillnad? Vill du bidra till andra människors välmående genom att skapa glädje och meningsfullhet?

Tre Stiftelser bedriver äldreomsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att vi har det friska i fokus. Ditt arbete som sommarvikarie är att skapa välmående för våra hyresgäster och ge dem stöd och hjälp i vardagen utifrån deras behov. Förutom att du tillgodoser behov i form av vård, omsorg och service så närvarar du under roliga aktiviteter. Så som att vistas i våra fantastiska trädgårdar tillsammans med hyresgästerna, hjälpa till med träning eller ta sig en tur i en virtuell värld med VR-glasögonen.

För dig som vill jobba större delen av sommaren hos oss erbjuder vi en sommarbonus som baseras på hur mycket du arbetar. Om du arbetar 5-8 veckor och har 90% närvaro kan du få en bonus mellan 2000- 8000 kr.


Om tjänsten

I ditt arbete ingår praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider, aktiviteter, tvätt och städning med mera. Du utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

Kvalifikationer

Du behöver vara 18 år och om du har erfarenhet inom vård och omsorg är det ett plus.

Utifrån hur Vegahusen B är byggt ställs det krav på att kunna arbeta självständigt, liknande hur man arbetar i hemtjänsten (därav är sådan erfarenhet extra meriterande). Vegahusen B är ett höghus med totalt tio våningar, med fem hyresgäster på varje våning. Större delen av ditt arbetspass arbetar du ensam på en våning där du har eget ansvar för omvårdnad av hyresgästerna, förberedelse av mat och dylikt. Arbetet innebär också att du och dina kollegor bistår varandra med hjälp på varandras våningar.

Vi vill att du, liksom vi:

- har det friska i fokus och ser möjligheter istället för hinder
- är flexibel och ansvarstagande
- har lätt för att skapa goda relationer både med hyresgäster och kollegor
- är positiv och trivs med att jobba med människor


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning: Hel- eller deltid, diskuteras vid en eventuell intervju. Schemalagd arbetstid är dag, kväll och helg eller natt.

Period: Vi önskar att du kan arbeta hela eller stora delar av perioden 24 juni - 18 augusti (vecka 26-33). Är du intresserad av att börja jobba redan under våren finns det även möjlighet till det.

Urval och intervjuer sker löpande och kandidaterna kan komma att bli kontaktade innan sista ansökningsdatum. Ansök redan nu!

Kontakt
Maria Maijanen, HR-Administratör

031-704 26 82, maria.maijanen@trestiftelser.seVi undanber oss, vänligen men bestämt, kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

YrP58Gn3IjeKobha9Jmd