region sörmland logo

Två sjuksköterskor till njuravdelningen!

Publicerad 13 december 2023
📍
Sörmland, Eskilstuna
🗓
Sista dag att söka: 23 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Njuravdelningen bedriver både akut och planerad vård. Specialistläkare är knutna till verksamheten.
Som sjuksköterska på avdelningen erbjuds du ett varierande, utvecklande och lärorikt arbete. Vi har även vårdplatser för allmänmedicinpatienter.

Avdelningen har 12 vårdplatser delade i två vårdlag. Förnuvarande har vi endast ett vårdlag öppet då vi saknar två sjuksköterskor för att öppna båda.
I anslutning till avdelning finns ett dagsjukvårdsteam där vi tillsammans utvecklar framtidens dagsjukvård.
Avdelningen har två vårdledare som verkar bland annat som handledare för mindre erfarna sjuksköterskor samt arbetar med kvalitetsutveckling. En av våra vårdledare har 20 års erfarenhet inom njursjukvård vilket är ett stort stöd för nyare sjuksköterskor.

Vi arbetar med ett omvårdnadshjul och planerar utbildningar, föreläsningar, gruppdiskussioner utifrån olika område varje månad. Arbetet leds av vårdledarna och kvalitetsansvarig undersköterska.
Våra kompetenta undersköterskor som kommer från olika bakgrund utgör ett gott stöd för ny examinerade sjuksköterskor.
Under hösten har vi haft en njurskola där våra läkare samt mottagningssköterskor har hållit föreläsningar om njursjukdomar, vård, omvårdnad, vätskebalans mm dvs om kunskaper som vi kan direkt använda i dagliga arbetet.

Josefine är vår utskrivningssamordnare och tar hand om kontakt med kommun, prator och är mycket behjälplig till sjuksköterskorna inför utskrivningar.

För oss är en god arbetsmiljö väsentlig och vi arbetar ständigt på god kommunikation, gott samarbete samt uppmuntrar till individuell utveckling utifrån eget intresseområde. Vi är en fin blandning av människor från olika länder, med olika bakgrunder och olika åldrar.
Vi välkomnar alla som har rätt värdegrund att komma och berika vårt team.

Vi uppmuntrar alla medarbetare att delta i förbättringsarbete stora som små som pågår kontinuerligt på vår avdelning. Vårt mål är att kunna erbjuda en trygg och säker vård till våra patienter.

Du kan även välja att arbeta 50% på njuravdelningen och 50% på annan avdelning inom kliniken såsom geriatriska avdelningen, hjärtintensiva avdelningen mm.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår bland annat omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation, bedömning av akut sjuka patienter. Du ska identifiera och tillgodose patientens individuella behov genom att leda och prioritera arbetet i teamet.

Din kompetens
Du ska vara legitimerad sjuksköterska.
Vi söker dig som är ansvarsfull och omvårdnadsinriktad. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och engagerad samt sätter patienten i fokus. Vi ser gärna att du är nyfiken på ditt yrke och brinner för att utvecklas.

Vi erbjuder dig en inskolning anpassad utifrån din kompetens och tidigare erfarenhet. Introduktion av nya sjuksköterskor är vanligtvis 6 veckor men kan förlängas vid behov.
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling via exempelvis föreläsningar med läkare, hospitering på övriga mottagningar inom sektionen, mentorstid med vårdledarna.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef njurmedicinavdelningen Elsa Backberg Dahlén, 016-10 47 71.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på njuravdelningen!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-01-01.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

RFpxfxjt7gTpCfaKPODA