Undersköterska 75%

Publicerad 14 mars 2024
📍
Västernorrland, Sundsvall
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Uppdragsbeskrivning

Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning i äldreomsorgen! Vill du vara med och bidra till en mer jämlik vård och omsorg? Läs då mer om arbetet nedan och lämna ditt intresse så snart som möjligt.


Om rollen

Hemservice söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet till arbete inom äldreomsorg i Stöde och Matfors. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete med tillhörande sysslor. Du kommer även aktivt arbeta som omsorgskontakt och med genomförandeplaner samt social dokumentation. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget.

Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du även har mycket god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla samt är flexibel. Du bidrar med positiv energi till arbetsplatsen och är lösningsorienterad. Genom din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att varje arbetspass är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem och är noggrann och ansvarsfull.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Uppdrag och period

Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 75% och schemat varierar mellan dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

  • Utbildningsbevis
  • Erfarenhet av äldreomsorgen
  • B-körkort meriterande
  • Behärska det svenska språket flytande i ord och skrift


Övrig information

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett yrkesbevis från Socialstyrelsen för att styrka din utbildning. Du ansöker om beviset på Socialstyrelsens hemsida eller via denna länk:

https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/


Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
Sista dag att ansöka är 2024-04-30


FPQ5nbRoYvvoDV2l9yaq