Undersköterska

Publicerad 25 mars 2024
📍
Västra Götaland, Karlsborg
🗓
Sista dag att söka: 28 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Våra undersköterskor gör skillnad - varje dag! Vill du också vara med och göra skillnad? 
Vad erbjuder vi?
Som anställd i Karlsborgs kommun får du ta del av en mängd förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och individuell lönesättning.

Det finns även en rad andra förmåner som anställd i Karlsborgs kommun som du kan ha rätt till. Läs gärna mer om dem https://karlsborg.se/naringsliv--arbete/jobba-hos-oss/formaner/Du är vår viktigaste resurs och vi vill hjälpa till att skapa förutsättningar till ett välmående liv. Det gör vi genom att satsa på ett brett friskvårdsutbud genom gratis motionssim, vattengympa, möjlighet till kostnadsfri massage samt  friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme utifrån dina förutsättningar. 

Arbetsplatsen
Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare.

Anställningen är placerad inom äldreomsorgen, på somatisk avdelning. I Karlsborgs kommun arbetar vi utifrån bemanningsekonomi och heltid som norm, vilket innebär att resurspass på andra enheter kan förekomma. 

Arbetsuppgifter
Som anställd på särskilt boende tar du hand om personer som behöver hjälp i sin vardag. 
Du hjälper dem med allt de inte kan, men utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt med uppmuntran av våra boende att gör det de kan för att främja fortsatt funktionsförmåga. 

Du hjälper dem med personlig hygien, på- och avklädning, matning, dusch, mediciner, såromläggning och mycket annat som kan förekomma i vardagen. Även promenader samt social samvaro i form av samtal och aktivering är också behov som behöver tillgodoses hos våra boende. 

Kvalifikationer
Du är undersköterska, helst med erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på särskilt boende. Det är naturligt för dig att dokumentera i verksamhetssystem och du har en god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt. Du är öppen och nyfiken för fortsatt lärande och har en helhetssyn präglad av ett salutogent och professionellt förhållningssätt. 

Övrigt
Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film https://youtu.be/aiKLf7PYHiQ
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt https://www.instagram.com/karlsborgs_kommun/

CT50VvN2OQInBgMolNMD