Undersköterska för sommarvikariat

Publicerad 4 mars 2024
📍
Östergötland, Norrköping
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Liggande sjuktransport avlastar ambulansverksamheter genom att transportera patienter i mindre akuta ärenden till eller från vårdinrättning.

Är du undersköterska och drivs lika mycket att ge patienter en säker transport som att ge respektfullt bemötande som har verklig påverkan på livet? Gillar du friheten att möta människor i olika miljöer och situationer? Då kan det vara dig vi söker i sommar till vår verksamhet i Norrköping.

Om uppdraget
Liggande sjuktransport genomför professionella, trygga och säkra transporter av patienter som är i behov av en liggande transport mellan olika vårdinrättningar och transport mellan bostad och vårdinrättning. Vi kommer också utföra respektfulla transporter av avlidna.

Verksamheten utgår från nya lokaler i Vrinnevri park (Norrköping) samt i Linköping.

Om dig
Du har ett tydligt patientfokus och kan omvandla omtanke till handling. Du har god förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter och tycker om att arbeta i team. Dina egna erfarenheter av livet är något som gör skillnad på riktigt i denna tjänst.

Du behöver ha minst avslutad undersköterskeutbildning samt minst ha ett års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat som undersköterska.

Vi erbjuder

För att du ska bli trygg i rollen erbjuder Falck en introduktionsutbildning inom bla bemötande av anhöriga, förflyttningsteknik, bårteknik och trafikutbildning.

Variationen i uppdrag och omgivning du möter varje dag innebär stora utvecklingsmöjligheter och stort ansvar, med människans behov i centrum. Vi vill bidra till att du utvecklas både i yrket och som person utifrån dina drivkrafter och förmågor.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Om anställningen

I samband med anställning måste du kunna uppvisa intyg av skyddad titel.

Anställningsform: sommarvikariat på timmar eller med fastställd sysselsättningsgrad. Individuell lönesättning. Tillsättning enligt överenskommelse, dock senast 2024-06-15.

Rekryteringsprocessen innefattar intervju, referenstagning samt bakgrundskontroller hos IVO, och polisen.

Vid frågor kontakta gärna Björn Andersson 073-8027415 fram till 2024-03-28 därefter Joakim Norling på 070-2679479.

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-30. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

6ih33rm7yqHo9FseuMZg