Undersköterska som talar somaliska sökes till hemtjänst i Huddinge

Publicerad 15 februari 2024
📍
Stockholm, Huddinge
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Assistansporten AB är ett företag som arbetar med hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. Vi värnar om kontinuitet och inflytande från kunden över sina insatser. Assistansporten arbetar i södra Stockholmsområdet.

Vi söker nu en somalisktalande undersköterska till vår hemtjänst i Huddinge kommun. Gärna med erfarenhet från hemtjänst eller äldreomsorg.

Vi söker dig som har en positiv inställning och gärna tar egna initiativ. Man behöver kunna samarbeta med kollegor men även trivas med att arbeta självständigt i ett högt tempo.

Du kommer arbeta med omsorgsuppgifter som hjälp vid måltider, ledsagning, promenader, personlig hygien m.m.

Vi erbjuder tjänstebilar, friskvård och konkurrenskraftiga löner. Hos oss arbetar du även på fast schema. Tjänsten är i Huddinge och du utgår från vårat Huddinge kontor.

Registerutdrag

Vi på Assistansporten AB värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att kontrollera registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.


Ansökning sker endast via mejl till rekrytering@assistansporten.se och intervjuer kommer att hållas löpande.

dwRsKRxOr8BVxb1ZNG7I