Undersköterska sommarvikariat

Publicerad 25 mars 2024
📍
Blekinge, Ronneby
🗓
Sista dag att söka: 28 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss
På Capio Vårdcentral Ronneby har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 20 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 7200 listade patienter - idag och genom hela livet.

Vårdcentralen har i dag sina ljusa och fina lokaler i Ronneby och goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil. Vårdcentralen ligger på ca 10 minuters gångavstånd från stationen i Ronneby så det går även utmärkt att pendla med tåg eller buss. Vi har läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, distriktssköterskemottagning, astma/kol mottagning och diabetesmottagning. På vår barnavårdscentral har vi ca 360 listade barn.

Din roll

Vi söker just dig som är undersköterska till ett sommarvikariat.

Rollen som undersköterska är varierande och du kommer arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska i primärvård. Främst kommer du bli ansvarig för vårt laboratorium och ansvara för de patienter som behöver komma för provtagning men även assistera läkare och sjuksköterska vid bedömning och undersökning.

Som en del av vår verksamhet har du möjlighet att aktivt arbeta för att förbättra rutiner och arbetssätt tillsammans med dina kollegor. Vi försöker anpassa oss efter hur vårt samhälle ser ut och lägger stor vikt på att våga tänka nytt!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även följande:

Kollektivavtal
Närvarande chef
Frukost varje dag
Nätverk inom ditt område
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig
Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård, gärna med några års erfarenhet. Du är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Meriterande om du har arbetat på vårdcentral tidigare.

Du är noggrann i ditt arbete, har förmåga till flexibilitet och kan anpassa tempo och arbetsmetoder efter vad varje situation kräver. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Tjänsten omfattar 90% med start veka 28 till och med vecka 32.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!Publicerat: 2024-03-25

Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

4Lu1YHwgamGuJvUrhPvn