Undersköterska till äldreboende

Publicerad 31 januari 2024
📍
Östergötland, Norrköping
🗓
Sista dag att söka: 19 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som vill att du som personal känner glädje och trivs dagligen på jobbet. Det är viktigt för oss att du älskar ditt yrke och kan utöva ett professionellt arbete.

Vi söker nu nya undersköterskor till vårt hemtrevliga äldreboende Albrektsvägen 153, som är ett särskilt boende med inriktning på demens/SÄBO och har 80 platser. Äldreboendet är modern med fina och fräscha lokaler och ligger centralt mitt i Norrköping, vid Ektorp. Buss 110 stannar precis utanför boendet.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss. Vi har interna utbildningar och samarbete med andra enheter för att hjälpa dig i din yrkeskompetens.

I tjänsten som undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, cykeltur, musikaktiviteter eller liknande. Du kommer också utföra delegerande arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu två undersköterskor till en provanställning med stor chans för tillsvidareanställning, med sysselsättningsgrad 75-90%” med startdatum 20240101.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska eller att du är färdig med din kurs som USK och har skickat in alla papper för skyddad yrkestitel

- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård och även har goda referenser från tidigare arbetsplats.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön. Samarbetet och att vara kollegial är viktiga egenskaper som vi söker hos dig.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Vi kommer inte att ta emot ansökningar via telefon och det är viktigt att du är utbildad undersköterska när du söker denna tjänst.

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

-
Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

-
Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

-
Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

-
Motion. Friskvårdsbidrag.

-
Ett trivsamt arbetsmiljö med en grupp människor som tillsammans vill ge våra äldre det bästa i livet just nu.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

hbJoWNeho1KOZdfPTMTX