Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Södertälje och Vårby!

Publicerad 7 mars 2024
📍
Stockholm, Södertälje
🗓
Sista dag att söka: 24 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du arbeta inom hemsjukvården i Vårby och Södertälje?

Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss!

Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. På Capio Hemsjukvård utför vi basala hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. Vi arbetar på uppdrag från Region Stockholm och privata aktörer och våra insatser sker under kvällar, helger och nätter. Varje år gör vi drygt 1 200 000 hemsjukvårdsbesök och vår intention är att skapa en trygg och tillgänglig vård för våra patienter.

Vi erbjuder dig:

- Kollektivavtal

- Flexibla arbetstider

- Schemalagd kompetensutvecklingstid

- Friskvård

- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Just nu erbjuder vi både visstidsanställningar och tillsvidareanställning som inleds med provanställningstid om 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning och du utgår från vårt kontor i Vårby.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

Är utbildad undersköterska

Har körkort och god körvana
Har haft delegering på läkemedel och insulin

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården.

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid.

I och med att undersköterska blir en skyddad yrkestitel från och med 1 juli 2023 kan du komma att anställas under en annan titel fram till dess att du visat upp intyg. Du kan ansöka på socialstyrelsen om du inte redan gjort det genom att klicka på länken. https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/

Varmt välkommen med din ansökan!

A7JT3HuThwhzsm6O0N4n