Undersköterska till geriatrisk avdelning, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Publicerad 25 mars 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 25 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi ytterligare en undersköterska som vill bli vår nästa kollega till vårt härliga gäng till avdelning 1 på Norrtälje sjukhus.

Här får du möjlighet att arbeta på en Silviahemscertifierad avdelning som vi är mycket stolta över. Blev du nyfiken på vad Silviahemscertifierad är, läs mer här!

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss arbetar du med patientnära arbete i vårdmiljö. Du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. I din roll som undersköterska kommer du även att samarbeta med läkare, sjuksköterskor och andra undersköterskor. På avdelning 1 tar vi hand om multisjuka äldre personer som kräver en närvaro och ett personcentrerat förhållningsätt. Omvårdnaden utformas daglig individuellt och viktigt för oss är att våra patienter och anhöriga ska få ett bra bemötande i kontakten med oss. Mobila teamet SAMS utgår från avdelningen. Läs mer om SAMS här.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Sedvanliga medicinska uppgifter såsom provtagning, KAD-sättning, odlingar, skriva EKG, koppla på Telemetri
Hjälp med personlig vård och omsorg
Såromläggningar
Delta i dagliga ronden
Om vårt erbjudande:

Vi erbjuder en individanpassad introduktion baserat på tidigare erfarenhet och bakgrund. Med ditt engagemang är du med och utvecklar både det teambaserade arbetssättet och avdelningen.

Här jobbar vi tillsammans och vårt teamarbete är vår styrka då alla jobbar för varandra. Vi jobbar ständigt med kvalitetshöjande utbildningar för vår personal och vi umgås gärna utanför arbetet då och då och hittar på roliga saker! På avdelningen är fredagsfika ett viktigt inslag och här har vi högt i tak och lätt till skratt!

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2023. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Vara utbildad undersköterska med intyg om skyddad yrkestitel
Tala och skriva svenska på mycket god nivå
God data- och systemvana

Det är meriterande om du också har:

Erfarenhet av akutsjukvård eller erfarenhet från annan slutenvårdsavdelning på sjukhus
Arbetat i Takecare

För att lyckas i rollen krävs att du arbetar med god planering och tydlig struktur och sätter patienten i fokus. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter, anhöriga och kollegor. Du trivs med ett varierande arbete och har en kulturell medvetenhet där du precis som vi värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har en helhetssyn där du snabbt ser vart din insats behövs för stunden.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Här på avdelning 1 är vi ett glatt gäng som arbetar med vård för multisjuka äldre patienter.  Vi utreder, behandlar och planerar för optimal vård under vistelsetiden på avdelningen och för en trygg hemgång då patienten är medicinskt färdigbehandlad. Från oss utgår även vårt SAMS-team som arbetar med patienter i hemmet som har hjärtsvikt och/eller KOL. Avdelning 1 arbetar utifrån Silviastiftelsens fyra hörnstenar vilka är personcentrerad vård/symtomkontroll, anhörigstöd, teamarbete och kommunikation/reflektion. Vi erbjuder alla våra medarbetare en tredagars utbildning i demensvård utifrån Silviahemmets vårdfilosofi. Här kan du läsa om när drottningen var på besök
Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

A1VYAGzw35ZQC5RWAnpv