Undersköterska till Hemtjänst Söder, Tomelilla

Publicerad 5 februari 2024
📍
Skåne, Tomelilla
🗓
Sista dag att söka: 24 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Hemtjänst Söder söker dig som är utbildad undersköterska för en tillsvidareanställning.

Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra vårdtagare.

Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare.

Vi söker nu ny undersköterska till hemtjänst Söder i Tomelilla.
Hemtjänst Söder drivs på uppdrag av Tomelilla kommun och utgår från Valkyrian vård- och omsorgsboende som är beläget i närheten av centrum och Tomelilla station. Vårt område omfattar delar av centrala Tomelilla, Ullstorp, Lunnarp, Kverrestad, Smedstorp, Östra Ingelstad, Tosterup och Övraby med tillhörande landsbygd.

Hos oss får du kompetenta och coachande chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en kollega till en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader med sysselsättningsgrad 75-90 %. Tjänsten innebär schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Du ska kunna arbeta ibland i högt tempo utan att känna dig stressad samt vara noggrann och flexibel. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter och ta ansvar samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Start datum för tjänsten diskuteras.

I arbetet ingår att förflytta sig till brukarens hem och dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du behöver ha datorvana samt:

- Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska

- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

- B-körkort

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom hemtjänsten.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

-
Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

-
Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

-
Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

-
Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

2024-03-31

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

xXVP59ilfCDXtRhhIc3S