Undersköterska till kärl- och akutkirurgisk vårdavdelning 70E -sommar 2024

Publicerad 5 mars 2024
📍
Uppsala, Uppsala
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Verksamhetsområde kirurgi och urologi

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är du undersköterska som är intresserad av att arbeta inom kirurgisk vård? Vill du arbeta på en avdelning med omväxlande arbetsuppgifter där du utvecklar en bred kompetens som du har nytta av oavsett vad ditt mål är i framtiden? Vill du arbeta på en avdelning med en stabil arbetsgrupp med erfarna kollegor och som inte hyr in bemanningspersonal? Då är 70E arbetsplatsen för dig!

Vår verksamhet
Avdelning 70E är en kärl- och akutkirurgisk vårdavdelning med både akut- och planerad vård. Vi bedriver högspecialiserad kärlkirurgisk vård och opererar bland annat komplicerade aortaaneurysm (bråck på kroppspulsådern). De akutkirurgiska patienterna kommer till avdelningen från akutmottagningen dygnet runt med blandade diagnoser (ex blindtarmsinflammation, tarmvred och traumapatienter) och varierande vårdtider vilket gör att ingen dag är den andra lik. På avdelningen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och läkare i team med flera andra yrkesprofessioner, alla med patienten i centrum.

Ditt uppdrag
Som undersköterska ansvarar du för patientens grundläggande omvårdnad (hygien, mobilisering, nutrition, elimination m.m.), pre- och postoperativ vård, såromläggningar, kateter- och dränagevård, kontroller av vitala parametrar m.m. Arbetstempot växlar och arbetet är varierat vilket kommer att ge dig en bred kompetens och goda kunskaper inom kirurgisk omvårdnad. Avdelningen har goda rutiner och god struktur.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta under hela sommarperioden Juni–Augusti 2024. Har du erfarenhet av journalsystemet Cosmic, ser vi det som meriterande.

Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, engagemang, vilja att lära sig nya saker, samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt samt flexibilitet.

Din kompetens
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.

Vi erbjuder
Sommarvikariat. Hel- eller deltid under Juni till Augusti, med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten är en rotationstjänst och du kommer att arbeta dag, kväll och helg.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Biträdande avdelningschef Michaela Tollin, 018-611 45 28
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Viktig information gällande din anställning:
Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

IrzQnamgGTMc36hWSjE3