Undersköterska till Pålsjö Park korttidsenhet och dygnsavlösning

Publicerad 22 mars 2024
📍
Skåne, Helsingborg
🗓
Sista dag att söka: 14 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen
På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3650 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Pålsjö Park korttidsenhet och dygnsavlösning ligger vackert beläget vid natursköna Pålsjö skog omgivet av stora grönområden. Vi har 66 platser som avser korttid och dygnsavlösning, inklusive en akutplats.

Nu söker vi två erfarna undersköterskor till vårt team, varav en tjänst gäller ett längre vikariat.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du genomför insatser gällande omsorg, vård och service och du skapar förutsättningar för en god livskvalité och en meningsfull tillvaro för våra gäster. Du kommer att utföra insatser som delegerats av HSL-personal, såsom läkemedel, diabetes, sond, träningsinsatser med mera. Andra arbetsuppgifter är dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Arbetstiderna är förlagda på dag- och kvällstid samt varannan helg. Vi arbetar i dagsläget efter traditionellt schema.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och som möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska kunna bemöta personer i olika situationer på ett professionellt sätt och är flexibel, stresstålig och ansvarsfull. Du är även en god kollega med ett positivt synsätt som lägger stor vikt vid ett gott bemötande.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:


• vara utbildad undersköterska


• ha höga kunskaper i medicinska delegeringar såsom läkemedel, diabetes, sond, träningsinsatser med mera


• ha erfarenhet av att arbeta med personer med kognitiv svikt


• ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana


• ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Vi tillämpar löpande urval. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2024-04-14

Anställningsform och antal tjänster: En tillsvidareanställning och ett vikariat

Vikariatets varaktighet: 2024-06-01 till 2025-05-30

Omfattning: Heltid eller enligt önskad sysselsättningsgrad


Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Innan anställning kommer vi göra en kontroll av medborgarskap. Du kommer behöva uppvisa pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Är du inte medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du även styrka ett giltigt arbetstillstånd eller att du är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd enligt Utlänningsförordningen 6 kap. §13a.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

YNgdFX7cxUj70MNISj4e