Undersköterska till Smedbyhof

Publicerad 1 mars 2024
📍
Stockholm, Upplands Väsby
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Kavat Vård
Kavat vård erbjuder äldreboende med olika inriktning och profil. Våra verksamheter finns i kommuner i Stockholms län som infört valfrihetsreformer.

Vi tror på individens rätt att välja och vill erbjuda tydliga koncept, som bl.a. djur & natur, hotellkoncept, All inklusive, Må-bra och/eller språkprofil

Att arbeta på Kavat Vård
Det är våra medarbetare som är Kavat Vård!

På Kavat Vård får du som medarbetare möjlighet och stöd att
utvecklas och växa. Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas
och göra karriär inom Kavat Vård.

Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö som ger dig möjlighet att få ihop livet med jobb, familj och fritid.

Vi på Kavat Vård är kända för att vara snabbfotade och nytänkande. Hos oss får du möjlighet att ta egna initiativ, vara med och påverka- och utveckla ditt eget arbete.

Vi söker nu en undersköterska på 75 % till vår demensavdelning och en undersköterska på 80 % till vår somatiska avdelning. Vi jobbar dag/kväll och varannan helg och har ett fast 4-veckors schema. Vi ser gärna tillträde till tjänst i Mars och i Maj.

Smedbyhof är ett relativt nytt boende med totalt 40 platser jämt fördelade mellan somatik och demens. Vi lägger fokus på utevistelse, trädgård och rörelse. På Smedbyhof hjälps vi alla åt för att skapa en trevlig atmosför med mycke värme i allt vi gör. Vi har en härlig trädgård på baksidan där vi försöker spendera så mkt tid som möjligt med boende när vädret tillåter.

Till Smedbyhof tar man sig med pendeltåg till Upplands Väsby och sedan buss ca 10 min. För dig med bil finns gratis parkering utanför huset.

Hos oss har du engagerade och lyhörda arbetsledare som också är närvarande i omvårdnaden. Du har rätt till 2000 kr i friskvårdsbidrag/år.

Arbetsuppgifter
På Kavat vård har vi en stark gemenskap och tillsammans strävar vi efter att varje dag leva upp till våra värderingar i såväl mötet med boende som i ledarskap och medarbetare. I rollen som undersköterska planerar du och dina kollegor arbetsdagen utifrån de boendes individuella behov och önskemål. Att skapa hemkänsla och en meningsfull vardag för de boende är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med skyddad yrkestitel och som har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorgen. Vi lägger stor vikt vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap, därför är det mycket viktigt att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid språket.

Vi vill att du ser ett värde i samarbete och har lätt för att kommunicera med kollegor. Att du är rak och ärlig för att kunna vara delaktig i att skapa en arbetsgrupp där man litar på varandra och har förtroende för varandra.

Du bör vara en person som är omtänksam, noggrann, hjälpsam och har ett genuint intresse av människan. Du förstår att du är där för den äldre och att det är viktigt att visa respekt och värme.

All vår dokumentation sker i journalsystemet Safe Doc, en god datorkunskap/datorvana är därför nödvändig.

Vaccinations krav
Medarbetare som anställs på Kavat vård ska vara vaccinerade mot Covid

För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad.
Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

Bakgrundkontroller
Vi genomför bakgrundkontroller på alla personen innan anställning erbjuds.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta sofie.ewerborg@kavatvard.se

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kavat vårds ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

aHitpBu4MRNEfIsDO14p