Undersköterska Villa Tollare (Äldreomsorg)

Publicerad 1 mars 2024
📍
Stockholm, Nacka
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Tillsammans med engagerade kollegor har du som huvudsaklig uppgift att ge stöd åt och skapa en rolig och meningsfull vardag för våra äldre som bor hos oss.

Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en bra vardag? Då är du rätt person att söka till oss!

Teamarbete för god kvalitet

Vi arbetar i team runt den boende med undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, aktivitetscoach och fysioterapeut för att kunna erbjuda en hälsofrämjande vård och omsorg av mycket god kvalitet. Det innebär också att du har ett tryggt stöd från kollegor, både omsorgspersonal och övriga yrkesroller. På Villa Tollare hittar du även vår förskola som ligger i samma lokaler, vilket bidrar till härliga möten mellan barn och de äldre.

Hos oss har du "rätt till heltid" om du så önskar, vilket innebär att du själv bestämmer din tjänstgöringsgrad. Därför använder vi oss av resurspass och du ges möjlighet att arbeta på flera avdelningar och lär känna vår enhet på bästa sätt. Vi har även inrättat en bemanningsenhet som blir en stor hjälp i bemanningsarbetet på enheterna.

Som undersköterska hos oss ger du individuell och trygg omsorg genom att arbeta i en nära relation med den äldre och hens närstående och du ser den äldre ur ett helhetsperspektiv. Du sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska. För att lyckas i rollen hos oss är det viktigt att du har god samarbets- och initiativförmåga och tar ansvar för att vara med och driva en äldreomsorg av högsta kvalitet.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har flerårig erfarenhet av att arbeta med människor som har somatiska, psykiska och demens diagnos.

Som person tar du initiativ i arbetet och ser vad som behöver prioriteras ur ett helhetsperspektiv. Du har hög servicekänsla och är hjälpsam gentemot dina kollegor och ser till att dina arbetsuppgifter blir genomförda på ett kvalitetsmässigt vis. Du är trygg i din yrkesroll och är ansvarstagande och noggrann. Vidare är det ett krav att du har bra kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift samt god vana av att dokumentera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning och start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

evtTJIWRTasneo7YUSMd