UNDERSKÖTERSKA/VÅRDBITRÄDE FÖR VIK. 85% TILL BELLMANSGÅRDEN

Publicerad 7 mars 2024
📍
Värmland, Hagfors
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN

Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde för vikariat på Bellmansgården! Bellmansgården är beläget i tätorten Ekshärad och har ett demensboende med två avdelningar samt ett ordinärt äldreboende med två avdelningar samt fyra hemtjänstgrupper. Detta vikariat avser Bellmansgården med demensinriktning.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är färdig undersköterska/vårdbiträde, gärna med några års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du har dokumentationskunskaper samt allmänna datorkunskaper.

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss är du ansvarig för omvårdnaden av våra vård- och omsorgstagare utifrån deras egna behov och förutsättningar. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi tror att du lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. Du är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar och trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Här arbetar vi över gränserna och hjälps åt med arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


LÖN

Lön enligt avtal


FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel 0563-185 00.


ÖVRIGT

Ansökan sker genom vår hemsida. hagfors.se /jobba hos oss/lediga jobb.


 

IT7iS37OnPdFaCKt7Az7