Undersköterskor

Publicerad 28 februari 2024
📍
Örebro, Nora
🗓
Sista dag att söka: 17 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du utbildad undersköterska? Vill du vara del av ett team som skapar en trygg och meningsfull vardag för våra brukare i deras hem? Då är detta ett jobb för dig.

Nora kommuns hemtjänst består av tre hemtjänstgrupper och en nattpatrull. Just nu söker vi undersköterskor till hemtjänst område norr. Vi utgår från Hagbyängar i Nora. I samma lokaler finns både sjuksköterskor, arbetsterapeuter och hemtjänstens nattpersonal vilket underlättar för ett gott samarbetet.ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att utföra personlig omvårdnad, service i form av städning, tvätt, inköp och ledsagning samt medicinska insatser på delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Förutom de praktiska arbetsuppgifterna ska du dokumentera och verka för god kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring brukaren. Du förväntas kunna arbeta självständigt och genomföra insatser utifrån de önskemål våra brukare framför i sina genomförandeplaner.

Du kommer arbeta som omsorgskontakt åt några brukare.
Som omsorgskontakt innebär att du tillsammans med brukaren skapar genomförandeplaner utifrån uppdraget brukaren fått.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Ge personlig omvårdnad och service utifrån brukarens individuella behov
- Utföra medicinska insatser på delegation eller instruktion från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast
- Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt
- Dokumentera i verksamhetssystem

KVALIFIKATIONER

Undersköterskeutbildning (från gymnasiet eller vuxenutbildning) omfattande 1500 poäng.

Intyg från socialstyrelsen:
Skyddad yrkestitel undersköterska.

B Körkort är ett krav för tjänsten
Svenskt körkort med behörighet B.

ÖVRIGT
Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi cirka 10 700 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år. Dessa förutsättningar och närheten till det expansiva Örebro har gjort att allt fler vill bo och etablera sig i Nora kommun.

LeUALHkgWWogJBST0w7Q