Undersköterskor och specialistundersköteskor till vård -och omsorgsboende

Publicerad 8 januari 2024
📍
Kalmar, Kalmar
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun.

Kalmar kommun har en äldreomsorg i nationell framkant. Kalmar kommun ska vara drivande när det gäller nya idéer, samverkan och ständigt förbättringsarbete med omsorgstagarna i centrum. Tillsammans gör vi Kalmars vård och omsorg ännu bättre dygnet runt. Allt för de äldres skull.
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Kom och jobba med vårt härliga gäng i Kalmar kommuns Vård och omsorgsboende. Ett lärorikt, utvecklande och roligt jobb. Du är en förlängd arm för de äldre och får möjlighet att hjälpa där det verkligen behövs, ingen dag är den andra lik!

Tillsammans med omsorgstagaren deltar du i aktiviteter, både individuella och i grupp. Genom ett processorienterat arbetssätt skapar vi tydliga strukturer och flöden i vår verksamhet med omsorgstagaren i fokus. Här bygger vi vår verksamhet på ett tvärprofessionellt förhållningssätt då vi vill att du ska vara med och påverka.

I arbetet som undersköterska ingår uppgifter såsom att planera stöd, omsorg och service samt kunna upprätta och arbeta utifrån genomförandeplaner. I uppdraget ska du kunna utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Som specialistundersköterska arbetar du som undersköterska i ordinarie verksamhet med ett pedagogiskt uppdrag. I ditt uppdrag ingår att handleda och utbilda både större och mindre grupper, implementera metoder, följa upp och stödja arbete med kvalitetsregister och genomförandeplan. Du arbetar aktivt utifrån enhetens mål, värdegrundsarbete och processarbetet. I rollen ingår att vara sammanhållande länk mellan olika interna samt externa aktörer för den enskilde.

Kvalitetsarbetet är centralt i arbetet vilket innebär att arbeta värdeskapande för omsorgstagaren , arbeta systematiskt med ständiga förbättringar och lärande på arbetsplatsen. Som förebild har du ett hälsofrämjande förhållningssätt och är drivande i vardagen. Du stödjer kollegorna att ta vara på den enskildes och dennes företrädares resurser.


Till våren planeras det för att öppna två nya boendeenheter på St. Kristoffers väg. Är du intresserad ansöker du via denna annons, men vi söker även undersköterskor till våra andra vård- och omsorgsboenden. Tydliggör i din ansökan vad du söker för typ av arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska alternativt utbildad specialistundersköterska.
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen.Du har en god kommunikativ förmåga, lätt för att samverka och för att bygga goda relationer, då en stor del av arbetet innebär att skapa trygghet och kontakt med våra omsorgstagare, deras anhöriga och andra professioner.

Vi är i en digitaliseringsutveckling vilket kräver god datorvana i olika system och att du vill vara med och driva ett innovativt utvecklingsarbete.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att anpassa dig efter nya förutsättningar.
Körkort är meriterande. Vi värdesätter också god förmåga att lyssna in omsorgstagarens behov och att kommunicera det till kollegor i ditt team.

För att kunna komma i fråga för en anställning inom omsorgsförvaltningen i Kalmar kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. På polisens hemsida https://polisen.se/ väljer du registerutdrag för arbete på HVB-hem


ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

LpGp470J49caBrLOW9yn