Undersköterskor

Publicerad 29 februari 2024
📍
Kronoberg, Ljungby
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande sommarjobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka sommar jobbet  hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

På Ljungagården bor personer med varierande psykiska och fysiska funktionsvariationer. Vi ser till varje klients individuella behov och önskemål och skapar tillsammans med klient förutsättningar för att vardagen på Ljungagården ska vara meningsfull och fungera så bra som möjligt för varje individ. 

Din roll och funktion som personal innebär bland annat följande: • Stödja kring ADL-mässiga aktiviteter och situationer.
• Följer gällande rutiner på enheten.
• Följer gällande rapportstruktur och ansvara för att daglig planering genomförs samt följs.
• Erbjuder stöd i form av daglig omvårdnad och motiverande/ upprätthållande av psykisk och fysisk hälsa.
• Att dagligen dokumenterar utifrån gällande dokumentationsskyldighet.
• Att man är väl förtrogen med samtliga klienters mål och delmål i respektive genomförandeplan, samt arbeta och verka för att dessa mål och delmål uppnås.
• Att man utför arbetet enligt de lagar och föreskrifter som styr verksamheten.
• Man själv bidra och motivera genom att vara aktiv för att uppnå de kompetensmål som tjänsten kräver.
• Arbeta enligt rådande förhållningssätt och metoder.
• Ansvara för att utbyta evidensbaserad kunskap med kollegor och att utbyta feedback i en utvecklande anda tillsammans med kollegor. 
Tjänst: Timanställning

Arbetstid: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid eller nattid, både vardag och helg.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Lön: Enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Rekrytering sker löpande.Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är positiv, engagerad och har ett stort intresse att göra skillnad för personer med framförallt psykiska funktionsvariationer. Det är önskvärt om du har tidigare erfarenheter av denna målgrupp. När du möter utmaningar i arbetet med klienter är du flexibel och lyhörd samt har förmåga att arbeta lågaffektivt. Du är lösningsfokuserad, strukturerad och har goda administrativa kunskaper. 


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

rWN2j0NO3KtPdecPqcZe