Undersköterskor till hemsjukvården- semestervikariat

Publicerad 2 februari 2024
📍
Skåne, Östra Göinge
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Östra Göinge kommun med drygt 15 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Här har motgång vänts till framgång och här växer stolta göingar!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker semestervikarier till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation inom hemsjukvården och särskilda boenden under juni, juli och augusti. Du som kan arbeta under hela sommaren prioriteras då det är viktigt för våra kunder att träffa samma personer och lära känna dem.

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och vill vara delaktig och påverka. Vi erbjuder dig en spännande och lärorik möjlighet i att göra skillnad i människors vardag.

Som undersköterska i hemsjukvården är man sjuksköterskan behjälplig i bl.a. blodprovstagning, såromläggningar, kateter och stomivård. Du tycker om att arbeta med människor, har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Det är viktigt att du kan bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke.

KVALIFIKATIONER
Till äldreomsorgen söker vi dig som i första hand har yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg (1500 p) och kan arbeta hela semesterperioden v. 23-35. Det är meriterande om du även har utbildning till specialistundersköterska och/ eller tidigare har arbetat med mer avancerade medicinska insatser på delegerat uppdrag av sjuksköterska.
Du som är undersköterska som studerar till sjuksköterska är välkommen in med ansökan. Här finns möjlighet att arbeta mellan terminerna.

Den vi söker ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Att planera, organisera och prioritera ditt arbetspass faller sig naturligt för dig. Du ska vara trygg i din roll, empatisk och lyhörd och ha en förmåga att se till varje kunds individuella behov.

Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare kunskap och erfarenhet av administration som tex schemaläggning är en merit.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter.
Krav för semestervikariat:
-Du innehar B körkort.
-Du har fyllt 18 år.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval!

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här: https://www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

yfdoQpwrljNJkqhIrjTJ